Διαφήμιση

το φαρμακείο σου με... 1 κλικ

το φαρμακείο σου με... 1 κλικ

Ανατομικά παπούτσια

Διαφήμιση

Arkocaps

Διαφήμιση

ΕταιρίεςΔιαφήμιση

Αναζήτηση προϊόντωνΤο καλάθι σας

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Εισαγωγή στοιχείων χρήστη


Διαφήμιση
Βρεφικά γάλατα αποστολή απεριόριστης ποσότητας στην Αττική. Επικοινωνήστε μαζί μας.
Διαφήμιση

Ψηφοφορία

Ποιο αδυνατιστικό προϊόν προτιμάτε;

Alli - 22%
Prevent - 14.6%
Xs-xpress - 7.3%
Solgar Tonalin - 17.1%
Size one - 14.6%
Lipotox - 24.4%

Total votes: 41
The voting for this poll has ended

Vichy Sun Edition

Διαφήμιση

Collagen Pro-active liquid

Διαφήμιση

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2019
ΚΔΤΤΠΠΣ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Ο καιρός στην πόλη


MambWeather icon
ΑΘΗΝΑ
--- °C
ΑΘΗΝΑ °C | ΛΟΝΔΙΝΟ °C | ΛΑΡΝΑΚΑ °C | ΠΑΡΙΣΙ °C | ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ °C
[Λεπτομέρειες]

Ιστότοποι για την υγεία μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Όροι χρήσης

 

Όροι χρήσης

Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία καλέστε μας στο τηλ. 210-5571663, 213-0043912, στείλτε μας fax στο νούμερο 210-5571663 ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

To pharmacy-online.gr επιθυμώντας κάθε επισκέπτης να έχει μια ασφαλή, ευχάριστη επίσκεψη, έχει καθιερώσει τους παρακάτω όρους και τις διατάξεις έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να ξέρουν τι περιμένει ο ένας από τον άλλον. Με τη χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με τους ακόλουθους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Η χρήση της ιστοσελίδας μας επιβεβαιώνει την αποδοχή εκ μέρους σας αυτών των όρων και διατάξεων. Η καταχώρηση μιας παραγγελίας αποδεικνύει , παράλληλα, την αποδοχή αυτών των όρων και διατάξεων.

Αποκήρυξη ευθύνης για την χρήση της ιστοσελίδας

Ρητώς συμφωνείτε ότι η χρήση της ιστοσελίδας είναι με δική σας ευθύνη και ότι το pharmacy-online.gr, τα προϊόντα και οι πληροφορίες οι οποίες προβάλλονται από εμάς ή τρίτους δεν αποτελούν ή δύναται να υποκαταστήσουν την ιατρική συμβουλή και παρακολούθηση. Αποτελεί δε μόνιμη δέσμευσή σας πως η χρήση των πληροφοριών και τον προϊόντων θα γίνεται με γνώση και παρακολούθηση του θεράποντα ιατρού σας που είναι υπεύθυνος της ιατρικής αγωγής και θεραπευτικής αξίας υπηρεσιών πληροφοριών και προϊόντων. Το pharmacy-online.gr δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα θα είναι σε συνεχή λειτουργία ή χωρίς τυχόν λάθη. Επιπλέον, το pharmacy-online.gr δεν εγγυάται ως προς τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή τη χρήση των πληροφοριών ή του περιεχομένου που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας, περαιτέρω. Το pharmacy-online.gr αποκηρύσσει ρητώς οποιαδήποτε ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στις διασυνδεόμενες ιστοσελίδες τρίτων. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε αρμόδιοι για την ακρίβεια, τη συμμόρφωση με τα πνευματικά δικαιώματα, τη νομιμότητα ή την ευπρέπεια του υλικού που περιλαμβάνεται στις ιστοσελίδες τρίτων και με το παρόν κείμενο οριστικά παραμερίζεται οποιαδήποτε αξίωση εναντίων μας όσον αφορά σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Με την χρήση του pharmacy-online.gr συμφωνείτε ρητώς ότι το pharmacy-online.gr σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύεται ότι θα παρέχει οποιαδήποτε έκπτωση, καθώς και προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, το pharmacy-online.gr τηρεί μονομερές δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παροχή προϊόντος και υπηρεσίας οποιαδήποτε στιγμή κριθεί επιζήμια για το pharmacy-online.gr. Το pharmacy-online.gr δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση να παρέχει επ’ άπειρο σταθερές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και όποια χρήση αυτών γίνει, θεωρείται μόνο ευεργετική για τους πελάτες του pharmacy-online.gr.

Η χρήση του pharmacy-online.gr δεν δεσμεύει την φυσική έδρα του φαρμακείου και ως εκ τούτου δεν δύναται να παρέχει και να διαχειριστεί αιτήματα πελατών παρά μόνο μέσα από το ίδιο το site του pharmacy-online.gr και με την ορθή χρήση αυτού. Από την φυσική έδρα μας μπορείτε να παραλαμβάνετε μόνο τις σχετικές παραγγελίες που έχουν καθοριστεί ως “υπο παράδοση“ και μόνο αυτές. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή στην φυσική έδρα του pharmacy-online.gr δεν διαφοροποιείται από την φυσική κατάσταση εργασίας του φαρμακείου και συμφωνείτε ότι καθοιονδήποτε τρόπο δεν προτίθεστε να διεκδικήσετε κάτι διαφορετικό από αυτό.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε το pharmacy-online.gr ακέραιο από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων των λογικών νομικών αμοιβών, που γίνονται από οποιαδήποτε από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο που προκύπτει από το περιεχόμενο που υποβάλλετε, πληροφορίες που διαβιβάζετε μέσω της ιστοσελίδας, της χρήσης σας της ιστοσελίδας της σύνδεσής σας στην ιστοσελίδα, της παραβίασής σας των όρων χρήσης ή της παραβίασης οποιωνδήποτε δικαιωμάτων τρίτου.

Οι υποχρεώσεις του λογαριασμού σας

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση σας της ιστοσελίδας , συμφωνείτε :

α) Να παρέχετε τις αληθινές, εξακριβωμένες, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες του λογαριασμού σας όπως προτρέπεται από την αίτηση εγγραφής σας (οι “πληροφορίες εγγραφής”) και

β) Να διατηρήσετε και να ενημερώσετε αμέσως τις πληροφορίες εγγραφής του λογαριασμού σας σε περίπτωση αλλαγών για να κρατήσετε αληθινό, ακριβές, τρέχοντα και πλήρη τον λογαριασμό σας.

γ) Ότι είστε ενήλικος και ότι μέσα από τον λογαριασμό σας δεν θα δοθεί πρόσβαση σε αγορά προϊόντων σε ανήλικο χρήστη, παρά μόνο οι όποιες αγορές προϊόντων αφορούν ανήλικο χρήστη γίνονται από εσάς και μόνο εσάς και πάντα με την σύμφωνή γνώμη θεράποντα ιατρού.

Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι αναληθείς ή ελλιπείς, μπορούμε να αναστείλουμε ή να μην ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας και να αρνηθούμε οποιαδήποτε τωρινή και μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας.

Είστε αρμόδιοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και της εγγραφής σας και είστε πλήρως αρμόδιοι για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται κάτω από τον κωδικό πρόσβασης και την εγγραφή σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλης παραβίασης της ασφάλειας. Το pharmacy-online.gr θεωρεί αυτές τις πληροφορίες εγγραφής ιδιωτικές. Οι πληροφορίες τηρούνται σε έναν ασφαλή κεντρικό υπολογιστή για να προστατευθούν από τα εξωτερικά συμβαλλόμενα μέρη. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες μόνο για τους περιορισμένους λόγους της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, για στατιστικούς λόγους, για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας προς εσάς, για να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας και για να σας ειδοποιήσουμε για τα προϊόντα ή τις ειδικές προσφορές που μπορούν να είναι ενδιαφέροντα σε εσάς.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο pharmacy-online.gr θα βρείτε παραφαρμακευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένους κατασκευαστές και αντιπροσώπους σε ανταγωνιστικές τιμές. Λόγω του γεγονότος του μεγάλου όγκου προϊόντων και προμηθευτών είναι δυνατόν να εμφανιστούν αλλαγές τιμών, απότομη μείωση του stock των προϊόντων δικών μας και προμηθευτών μας ή λάθη στην εμφάνιση στο site του pharmacy-online.gr, ο περιορισμός τον οποίων είναι βασικό μας μέλημα ωστόσο δεν μπορεί να είναι μηδενικός. Σε κάθε περίπτωση σας προτρέπουμε να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων τα οποία εμφανίζονται ή όχι στο site (ακόμα και αν αυτά είναι προσωρινά σε κατάσταση έλλειψης). Τα προϊόντα που προβάλλονται στο pharmacy-online.gr αποτελούν μέρος αυτών που είναι δυνατόν να αγοράσετε από το σταθερό σημείο πώλησης, για τον λόγο αυτό είναι εφικτό να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν (εκτός από φάρμακα και βρεφικά γάλατα πρώτης ηλικίας) επιθυμείτε και σε οποιαδήποτε ποσότητα, είτε εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του φαρμακείου μας είτε όχι, παραγγέλνοντας είτε μέσω τηλεφώνου (210-5571663, 213-0043912) είτε μέσω φαξ (210-5571663) είτε τέλος μέσω e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί άμεσα θα έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τις όποιες λεπτομέρειες, π.χ ποσότητα, διαθεσιμότητα, κόστος κτλ.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς κόστος και εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιάσει η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 210-5571663

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Φαρμακείο Αντωνάρα Δημήτρη
Συγγρού και Τζαβέλα 25Α
Ασπρόπυργος
Αττική
Τ.Κ. 19300

 

 


Joomla 1.5 Templates by Joomlashack